Informasjon om arrangementet er hentet fra arrangørens hjemmeside. Sjekk arrangørens hjemmeside for oppdatert informasjon og eventuelle endringer.

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Førjul på Eidsvoll bygdetun

5. desember 2021 @ 12:00 - 16:00

Kr.60
Er du en av dem som er glad i adventstiden? Som liker lukten av granbar, tradisjonell julemat og blir i godt humør av julepynt? Ta turen til Eidsvoll bygdetun 2. søndag i advent og kom i julestemning! Kl 13:45 tennes julegrana ved kafeen.
Arrangør: Eidsvoll muesum
Billetter: 60,-  / 30,-
Denne dagen blir tunet pyntet med granbar, fakler og varmende bålpanner. Bygdetunets venner tilbyr gratis gløgg. Vi får besøk av julenisser og det blir gang rundt juletreet.
Tradisjonen tro tørker vi støvet av den mekaniske juleutstillingen som vi har i bua til glede for både store og små. På husmannsplassen lages det pølser og sylte. I utstillingsrommet i Landhandleriet kan du lage juletrepynt, Okkupasjonsmuseet holder åpent og tilbyr omvisninger.
På Oppsal har vi skrudd tiden litt tilbake så der treffer du tjenestejenter fra 1800-tallet som pynter og ordner til jul.
Kl 13:45 tennes julegrana ved kafeen. Det blir opplesning av en julefortelling, gang rundt juletreet og utsetting av grøt til nissen i låven.
Butikken i Landhandleriet har åpent og selger gaveartikler og gammeldagse drops. Det blir også salg av kornband og sopelimer ved kafeen i kårboligen på oppsaltunet bakes det lefser som selges rykende ferske. På stabburet selges det kransekake og honning.
Rundt omkring på tunet kan du oppdage dansende smånisser fra Eidsvoll Ballettsenter.
Kafeen er åpen og serverer deilig juletalerken og dessert.
Velkommen til en koselig førjulsdag på Eidsvoll bygdetun!

Detaljer

Dato:
5. desember 2021
Tid
12:00 - 16:00
Kostnad:
Kr.60