Personvern

Hvem vi er

Dette er iEidsvoll: Vår nettstedsadresse er: https://ieidsvoll.no

Vi benytter personopplysninger for å administrere våre kunderforhold. Personopplysninger knyttet til din konto (innlogging) vil bli brukt i tråd med gjeldende personvernregler.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon.

Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der.

Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/

Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media: Bilder og annet

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, vit at enkelte slike filer kan inneholde posisjonsdata: informasjon om stedet bildet er tatt (exif gps). Denne informasjonen kan da bli tilgjengelig for andre.

Informasjonskapsler

Informasjon: Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be siden om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel: Du trenger da ikke å gi denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar, den vil bli hentet fra informasjonskapselen.

Slike informasjonskapsler utløper etter ett år.

Innlogging: Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises.

Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Embed: Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet.

Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Bruk av data: Dine opplysninger er knyttet til denne nettadressen. Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot spam/søppelkommentarer.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Godkjenning: Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn).

Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Har du konto på dette nettstedet kan du be om at denne fjernes og alle personopplysninger knyttet til din bruker slettes. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.