Eidsvolls nye kommunedirektør: – Ei bygd i vekst, med stort potensiale for videre utvikling

– Vi hadde en sterk søkerliste, og det er fint å se at vi er en attraktiv kommune. Jeg er veldig fornøyd med valget av ny kommunedirektør, sier ordfører Hege Svendsen. 

Anne Olen Aasen er ansatt som kommunedirektør i Eidsvoll. Aasen har vært kommunaldirektør i Nord-Odal siden september  2021. Før det var Aasen  spesialrådgiver kommunedirektørens stab i Hamar kommune.

1. juni starter hun i Eidsvoll.

– Grunnen til at jeg søkte stillingen handler først og fremst om Eidsvoll, ei bygd i vekst, med stort potensiale for videre utvikling, sier Anne Olen Aasen til Eidsvoll kommune.

Den nye kommunedirektøren er utdannet sosionom, og har masterutdannelse på Handelshøyskolen BI innenfor endringsledelse, samspill og ledelse og Human Resource Management.

– Jeg er opptatt av kommunens viktige funksjon både for store og små innbyggere, og at vi sammen med folkevalgte, næringsliv og frivillig sektor skaper gode lokalmiljø og samfunnsutvikling.

Et enstemmig kommunestyre vedtok tilsettingen 14. februar. Det var i utgangspunktet 16 søkere til stillingen. 11 menn og 5 kvinner. To trakk seg underveis i prosessen.

Fornøyd ordfører

– I Anne får vi en fremoverlent person med lang erfaring innen offentlig forvaltning og med god bakgrunn fra kommunesektoren, sier ordfører Hege Svendsen.

– Hun har mange spennende tanker for hvordan Eidsvoll skal bli bedre og mer synlig i årene fremover.

Anne Olen Aasen som overtar jobben etter Knut Haugestad. Oppstart er 1. juni.

Flere artikler fra ieidsvoll