Utvider ordningen: Gratis årskort ved Råholt bad til flere skoleelever

Siden 2017 har Eidsvoll kommune tilbudt gratis årskort på Råholt Bad for elever på 3. trinn. Nå får 1.-2. klassingene samme mulighet.

Årskort gis til elever i Eidsvoll kommunes skoler, samt Steinerskolen Eidsvoll, melder Eidsvoll kommune på sine nettsider.

100 kroner i egenandel

Ordningen er personlig. Eleven registreres med navn og foto på Råholt Bad, og betaler en egenandel på 100 kroner for det personlige chiparmbåndet. 

Elevene gis gratis adgang for ett skoleår om gangen, som vil si at de som henter ut chiparmbånd nå får gratis adgang til og med siste skoledag 17. juni. 

På grunn av flere perioder hvor badet har vært stengt under koronapandemien er tilbudet utvidet til forrige skoleårs 3. klasse (4. trinn 2021-2022).

Med gratisbading på Råholt Bad kan skoleelever drive masse vanntilvenning i tillegg til å øve eller vedlikeholde svømmeteknikk, som vil komme svømmeundervisningen i skolen til nytte.

Råholt bad

  • Folkebadet gjenåpnet 14.01.22 kl 14.00 etter å ha vært stengt som følge av nasjonale koronaregler siden 15.12.21.  
  • Gjester er velkommen under forutsetning av at man er frisk og ikke antatt smittet.  Er du syk eller mistenker korona, så hold deg hjemme og ta en test. 
  • Det er antallbegrensing i forhold til makskapasitet.
  • Gjesteregistering er gjeninnført mht eventuell behov for smittesporing. 
    KIlde: Råholt bad

Flere artikler fra ieidsvoll